Bobcat – Täydellinen yhteensopivuus päätavoitteena

Vuonna 2020 Bobcat lisäsi heidän oman versionsa KPL Kadunpesulaitteesta heidän työlaitevalikoimaansa. Viimeistelty versio yksiköstä on räätälöity Bobcatin ja heidän asiakkaidensa tarpeisiin. Räätälöintiprojektin tuloksena syntyi neljä KPL Kadunpesulaitteen erikoismallia, jotka ovat täysin yhteensopivia lähes kaikkien Bobcatin kuormaajien kanssa. Työlaite linjan päällikkönä Bobcat EMEAlla työskentelevä Daniele Pacciotti kertoo lisää räätälöintiprojektista.

  • Yhteistyö yritysten välillä on ollut todella joustavaa räätälöintiprosessin aikana. COVID-19 vaikeutti jaksoa, koska emme voineet tavata toisiamme toistemme tehtailla. Räätälöintiprosessi oli mielestäni hyvä ja tehokas, sillä onnistuimme julkaisemaan uuden tuotteen kahdessa kuukaudessa. Normaalisti tämä prosessi vie noin kaksitoista kuukautta.
Bobcat kuormaaja ja heidän versionsa  DYNASET KPL kadunpesulaitteesta, joka on täydellisesti integroitavissa Bobcat-kuormaajaan.
Bobcatin versio DYNASET KPL Kadunpesulaitteesta. Räätälöintiprojektin tavoitteena oli täydellinen yhteensopivuus KPL Kadunpesulaitteen ja kuormaajan välille ja tämä saavutettiin.

Bobcatin versiot KPL Kadunpesulaitteista on varusteltu Bob-Tach Attachment Mounting System™-järjestelmällä, erityisillä 90 asteen kulmassa olevilla hydrauliliittimillä, Bobcatin ulkonäköön sopivalla kehyksellä ja erityisellä Attachment Control Devicellä (ACD). Näiden ja muutamien pienempien muutosten myötä KPL Kadunpesulaite on täydellisesti integroitavissa Bobcat-kuormaajaan. Bobcatin versio KPL Kadunpesulaitteesta on myös hiilenharmaan värinen, kuten kuvasta näkyy.

  • Räätälöinti oli tärkeää meille, koska Bobcatin asiakkaat arvostavat helppokäyttöisyyttä ja tuotteiden miellyttävyyttä, joka tarkoittaa käytännössä täydellistä yhteensopivuutta. Tuottavuus ja suorituskyky ovat myös erittäin tärkeitä Bobcatin asiakkaille. Dynasetin ansioista pystyimme lisäämään Bobcatin komponentteja suoraan KPL Kadunpesulaitteen räätälöityyn versioon. Näiden avulla Bobcat kuormaaja tunnistaa liitetyn työlaitteen ja tekee tarvittavat säädöt hallintalaitteisiin ja suorituskykyyn automaattisesti. Käyttäjän tarvitsee siis vain kiinnittää työlaite, hypätä kuormaajan kyytiin ja aloittaa työskentely. Räätälöinti on välttämätöntä näiden tavoitteiden saavuttamiseksi ja Dynasetin joustavuuden myötä se oli myös mahdollista, Daniele Paciotti kertoo.

Tämä yhteistyösuhde on vielä aika tuore, mutta miten asiakaat ovat tervehtineet räätälöityä yksikköä tähän mennessä?

  • Olemme myyneet näitä jo 16 kappaletta [marraskuussa 2020] ja asiakkaat ovat kertoneet Bobcat-työlaitteen olevan todella helppokäyttöinen täydellisen yhteensopivuuden vuoksi. Olemme saaneet myös palautetta, että työlaite on tehokas. Tämän räätälöintiprojektin idean isänä olen todella innostunut siitä mihin tämä johtaa. Yhteistyö on ollut jo nyt menestyksekästä ja asiakkaamme ovat tyytyväisiä, summaa Daniele Paciotti.

Onko mielessäsi räätälöinti-idea?

Lähes mikä tahansa DYNASET tuote voidaan räätälöidä vastamaan tietyn koneen, toimialan tai erityistehtävän vaatimuksia. Jos mielessäsi on jokin tällainen räätälöinti-idea, laita siitä meille viestiä alla olevalla lomakkeella niin laitetaan pyörät pyörimään. Voit myös lukea lisää referenssitapauksia tuoteräätälöinnistä klikkaamalla alla olevia linkkejä!

Tämä artikkeli on ilmestynyt ensimmäisen kerran tammikuussa 2021 julkaistussa asiakaslehdessä.

Heräsikö kysyttävää? Lähetä meille rohkeasti viestiä alla olevalla lomakkeella!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.