Millaista meillä on työskennellä? Kolme tehtävää esimerkkinä!

Oletko miettinyt, millaista olisi työskennellä Dynasetilla? Halusimme auttaa sinua ja haastattelimme kolmea työntekijäämme, jotta saat tietoa suoraan heiltä. Haastateltavat henkilöt työskentelevät automaatio-asentajana, kokoonpanoasentajana ja insinöörinä.

Millaista Dynasetilla on työskennellä?

Ensimmäiset kaksi työntekijää työskentelevät tuotannossamme. He ovat Laura Humalamäki ja Kalle Vaskelainen.

Laura on koulutukseltaan sähkö- ja automaatioasentaja ja nykyisin hän työskentelee automaation parissa Dynasetilla.

  • Kun aloitin, tein sähkökeskuksia [magneeteille ja generaattoreille]. Sitä kautta olen edennyt automaatiopuolen hommiin automatisoitujen koeajojärjestelmien pariin. Olemme käyttäneet näitä järjestelmiä vesipumppujen ja generaattoreiden testaamiseen muutamia vuosia, ja parhaillaan olemme laajentamassa automaattisia koeajoja koskemaan myös magneettigeneraattoreita ja kompressoreja. Kehitän automaattisiin koeajoihin myös reseptejä eli testialgoritmejä, joilla tuotteita testataan.
Dynasetin työntekijä Laura Humalamäki työskentelemässä toimistossa.
Laura Humalamäki työskentelee Dynasetilla automaatioasentajana.

Ja mikä hänen työssään on parasta ja mikä on hänen erikoiskykynsä?

  • Parasta työssäni on se, että saan tehdä vapaasti töitä ja saan vastuuta. Saan myös kouluttaa itseäni vapaasti. Erikoiskykyni on se, että pystyn tekemään miljoonaa asiaa yhtä aikaa ja nautin siitä.

Mutta entäs Kalle? Kalle työskentelee tuotannossamme korkeapainevesipumppujen kokoonpanossa. Koulutukseltaan hän on putkiasentaja, ja hän on nyt työskennellyt kolme ja puoli vuotta Dynasetilla. Mitä hänen työpäiviinsä kuuluu?

Dynasetin kokoonpanoasentaja Kalle Vaskelainen kasaamassa DYNASET HPW Hydraulista korkeapainevesipumppua johtamassaan tuotantosolussa.
Dynasetin kokoonpanoasentaja Kalle Vaskelainen kasaamassa DYNASET HPW Hydraulista korkeapainevesipumppua.
  • Teen tällä hetkellä isompia korkeapainevesipumppuja eli esimerkiksi HPW 220, 180 ja 90. Samalla hoidan myös oman osastoni asioita.

Entä mikä on paras osa Kallen työtä ja hänen erikoiskykynsä?

  • Työporukka on parhain mahdollinen. Mukavaa ja huumorintajuista väkeä on täällä töissä, joten juttu luistaa ja työpäivät menee mukavasti. Työnteko on leppoisaa ja täällä on hyvin monipuolista väkeä. Työkaverit on myös auttavaisia, eli ongelmien kanssa ei tarvitse pärjätä yksin. Erikoiskykyni on se, että tulen kaikkien kanssa toimeen.

Ja entäpä suunnittelun puoli?

Toni Hämäläinen on sähköinsinööri Dynasetilla. Hän on opiskellut ammattikorkeakoulussa sähkövoimatekniikkaa, mutta mitä hän tekee Dynasetilla?

Dynasetin sähkösuunnittelija Toni Hämäläinen työskentelemässä toimistossa ja kertomassa millaista on työskennellä dynasetilla.
Dynasetin sähkösuunnittelija Toni Hämäläinen.
  • Sähkösuunnittelijana teen sähkösuunnitelmia, piirikaavioita, layout-kuvia, johtosarjoja ja lisäksi on projektityyppisiä suunnitelmia ja Dynasetin vakiotuotteisiin liittyviä kehitys- ja päivitystöitä. Tyypillinen päivä sisältää vastailua teknisiin kysymyksiin sähköpostitse, myynnin tukea, tuotannon tukea ja myös sitä suunnittelutyötä.

Ja mikä on parasta hänen työssään? Entä mikä hänen erikoiskykynsä?

  • Ehdottomasti monipuolisuus ja vaihtelevuus. Ei ole kahta samanlaista päivää. Erikoiskykyni on se, että olen huumorintajuinen ja hauska kaveri.

Laita avoin hakemus tulemaan!

Piditkö lukemastasi? Yrityksemme kasvaa jatkuvasti ja etsimmekin uusia osaajia miltei jatkuvasti. Laita meille alla olevalla lomakkeella hakemus jo tulemaan, niin tietosi ovat meillä tulevia rekryjä varten valmiina!

  • Accepted file types: pdf, Max. file size: 128 MB.
    Tiedostoformaatti: PDF
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.