Hyvästele dieselgeneraattori! HWG Hydraulinen hitsausgeneraattori tuo laadukkaan sähkövirran työmaalle

DYNASET HWG Hydraulinen hitsausgeneraattori on kompakti, työkoneeseen tai ajoneuvoon integroitava all in one -yksikkö, joka tuottaa laadukasta sähkövirtaa hitsaukseen ja sähkölaitteille. Hiljaisella hydraulimoottorilla toimiva hitsausgeneraattori käyttää työkoneen hydraulijärjestelmää tehonlähteenä, jättäen dieselgeneraattorin osaksi historian havinaa.

Hitsausgeneraattori on suunniteltu helppokäyttöiseksi ja monipuoliseksi. Valittavana on kahdeksan eri vakiomallia, jotka tarjoavat 180–400 ampeerin hitsausvirtaa ja apusähköä 230–400 voltin ulosottoteholla. Aina käyttövalmis laite voidaan sijoittaa pieneen tilaan ja asentaa kaikkiin hydraulijärjestelmiin. Mikä parasta, laite ei tarvitse lisämoottoria tai erillistä polttoainesäiliötä. Automaattinen hitsausvirran- ja jännitteensäätö pitävät virran tasaisena ja jännitteen vakaana, helpottaen työskentelyäsi.

 

Hitsausmahdollisuus aina mukana

HWG Hydraulinen hitsausgeneraattori on tehokas valinta erilaisiin hitsaustöihin. Laite voidaan asentaa esimerkiksi huoltoautoon tai metsäkoneeseen, jolloin se tuo hitsausmahdollisuuden syrjäisemmillekin työmaille, kuten kaivokselle tai hakkuualueelle. Lisäksi se tarjoaa virtaa sähkötyökaluille, valoille, jäähdyttimille, uppopumpuille tai 1- ja 3-vaihemoottoreille, ollen erittäin monipuolinen valinta työmaan virrantarpeisiin.

Hyödyt

3- tai 5-napaiset pistorasiat vakiona

Laadukkaat käämit

Kompakti koko ja kevyt

Helppo asentaa kaikkiin hydraulijärjestelmiin

Säästää aikaa, tilaa ja muita resursseaj

Kahden vuoden tai 2000 tunnin takuu

Käyttökohteet

Kaikki hitsaussovellukset

Virtaa työkaluille, valoille, lämmittimille jne.

Virtaa uppopumpuille

Virtaa 1- ja 3-vaihemoottoreille